Reprezentacije hrvatske na novom stadionu u Karlovcu

Senzacionalna vijest stiže iz redova nogometnog kluba Karlovac 1919, nakon izgradnje Ka-qariuma na drugoj strani obale Korane onoj gradskoj, točnije na Vunskom polju, niknuti će ubrzo i drugi veliki projekt.

Nakon sta su karlovčani uspjeli povući novce iz EU fondova za gradnju Ka-qariuma isto će se dogoditi i sa izgradnjom novoga stadiona nogometnog kluba Karlovac 1919.

Naime stadion neće biti korišten samo u svrhe nogometaša Karlovca 1919 već će to biti i dom svih selekcija Hrvatske nogometne reprezentacije koja bi na novom stadionu odigravala sve službene odnosno kvalifikacijske utakmice za europska i svijetska prvenstva.

Kako saznajemo iz uprave karlovačkog četveroligaša, svoj interes bi trebao naći i bogati katarski Šeik Hamad bin Khalifa Al-Thanien koji je prošlog ljeta boravio na Jadranskoj obali. Bogati kataranin koje je bio i u posjeti Hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović a prolaskom prema moru , zaustavio se u našem gradu te obavio razgovore sa čelnicima grada i Hrvatskog nogometnog saveza.

Kako neslužbeno doznajemo kompleks ” starog ” stadiona Branko – Čavlović Čavlek pripao bi Hamadu u kojem cilju i svrsi zasad nije poznato . Za uzvrat šeik bi potpomogao gradnju novog kompleksa na Vunskom polju .