Limači NK Karlovca 1919 u finalu bolji od NK Ilovca

5. MEĐUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR “DRAGO STANKOVIĆ – JOLE”

Nogometni klub Ilovac organizirao je u ponedjeljak turnir za selekciju limača na kojem je nastupilo 16 ekipa iz cijele Hrvatske.

Limači NK Karlovac 1919 natjecanje su počeli u grupi C te su postigli sve tri pobjede i kao prvoplasirani nastavili natjecanje u četvrtfinalu u kojem su pobjedili ekipu Bubamare iz Zagreba sa 3-0.

Polufinalni susret bio je i najteži jer je igran protiv odlične momčadi NK Špansko, a nakon uzbudljivih 25 minuta mladi karlovčani slavili su sa 2-1.

Finalni susret bio je najbolji i najuzbudljiviji jer su se sastale momčadi NK Ilovca i NK Karlovca 1919 koje su najviše pokazale tijekom turnira.
Mali kanarinci bolje ulaze u susret i golom vratara Cvitkovića udarcem sa svojih vrata dovodi domaće u vodstvo 1-0. Nakon samo nekoliko minuta karlovčani postižu izjednačujući pogodak preko Despota, a samo dvije minute kasnije Planinac postiže pogodak za 2-1 i time limačima NK Karlovac 1919 donosi 1. mjesto na turniru.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matej Magdić iz NK Karlovca 1919.

KONAČNI POREDAK

1. NK Karlovac 1919
2. NK Ilovac
3. NK Špansko
4. NK HAŠK bijeli

Za NK Karlovac 1919 nastupali su: Devčić, Lapov, Qeta, Buneta, Magdić, Brozović, Valić, Planinac, Jaković, Lovrinović, Oršolić, Kosić, Belčić, Balta, Despot trener Stjepan Lucijanić