NOVI USPJEH ZA NAJMLAĐE KARLOVČANE U SLOVENIJI

Na turniru u Sloveniji u Črnomlju selekcija karlića 2 NK Karlovac 1919 (u-8) osvojila je 3. mjesto.

Na turniru 14 momčadi do 8 godina na kojem je nastupilo preko 100 igrača iz Slovenije i Hrvatske treće mjesto je osvojila momčad NK Karlovac 1919 dok su prvo i drugo mjesto osvojile ekipa domaćina NŠ Bela Krajina (nakon izvođenja kaznenih udaraca) i NK Škofja Loka.

Najmlađa karlovačka selekcija u-8 je na putu do brončane medalje u skupini je pobijedila Krku 1 s 3:0 (Brkljačić 2,Beader Trajanovski), remizirala s Dugom Resom 1:1 (Brkljačić), te poražena od Bele Krajine 2:1 (Beader Trajanovski). U četvrtfinalu su karlovački igrači pobijedili Kolpu s 2:0 (Brkljačić, Beader Trajanovski), a u polufinalu je opet sretnija i spretnija od “naših” mališana bila ekipa Bele Krajine  s 1:0. U utakmici za treće mjesto karlovački dečki su pokazali karakter i pobijedili Dugu Resu 1:0 (Beader Trajanovski). Golman NK Karlovac 1919 Bartol Antičić proglašen je najboljim golmanom turnira. Ovaj uspjeh ostvarili su: Antičić, Vesić, Beader Trajanovski, Podvorec, Požar, Brkljačić i Čović predvođeni trenerom Antoniom Magdićem.

Valja posebno istaknuti domaćine – NŠ Bela Krajina koja je ovaj turnir organizirala na najvišem nivou i bez i najmanjeg propusta. Hvala domaćinima u Črnomlju i vidimo se dogodine!!!