SREBRO I DVIJE BRONCE ZA NK KARLOVAC NA TURNIRU KARLIĆA I LIMAČA

Na turniru karlića i limača održanom proteklog vikenda na “Čavleku” u organizaciji NK Vatrogasac, a uz pomoć našega kluba mlade momčadi karlića i limača osvojile su 2 treća mjesta i jedno drugo mjesto.

Karlići su u subotu na turniru nastupali s dvije ekipe (2009. i 2010. godište). Mlađi karlići su u grupi upisali pobjede protiv Korane i Vatrogasca i poraze od Rijeke bijelih i Ilovca 1 te su u grupi završili svoj put na ovome turniru dok su njihovi stariji kolege u grupi upisali pobjede protiv Ilovca 2, Zrinskog i Duge Rese, a poraženi su od Rijeke plavih. U polufinalnom susretu bolji od njih su bili igrači Rijeke bijeli koji su zasluženo slavili u tom dvoboju, a karlovčanima je na kraju preostala borba za 3. mjesto protiv Ilovca kojeg su pobijedili 3:1 te time sebi osigurali brončanu medalju. (U finalu je momčad Rijeke plavi pobijedila Rijeku bijeli.) Na turniru su za Karlovac 1919 nastupili Kosić, Cindrić, Bjelivuk, Vodanović, Grasić, Ogrešević, Kovačević, Turković, Fumić, Pavlaković, Bilić i Mamić te mlađi karlići Antičić, Beader Trajanovski, Podvorec, Vesić, Markulin, Čović, Brkljačić, Kralj, Šebrek, Požar,Požega i Prpić. Ekipe su vodili treneri Antonio Magdić i Nikola Šprajcer

Limači su u nedjelju također nastupili s dvije ekipe: limačima 2007. godišta trenera Stjepana Lucijanića u sastavu Delač Smrzlić, Vranić, Cindrić, Antičić, Karapandža, Vitas, Bedić-Lemić, Latković, Kuri, Glodić, Katić, Pleskina, Požar, Cindrić i Ribar te limačima 2008. godišta trenera Enesa Novinića u sastavu: Volarić, Sablić, Vranić, Baršić, Raguž, Magdić, Curman, Bunčić, Krnežić, Fureš i Halovanić. Limači jedan su u grupi odigrali neriješeno s ekipom Ilovca iako su prikazali puno bolji nogomet te redom pobijedili Zrinski 1:0, Banovac 3:1 i Dugu Resu 6:2 dok su limači 2 pobijedili Ilovac 2 5:0, remizirali s Mostanjem 3:3, pobijedili Vatrogasca 4:1 i izgubili od Korane 2:1.

Nakon dodatne utakmice Karlovca 2 protiv Mostanja koju su plavo bijeli dobili glatko s 3:1 u polufinalu su se sastale dvije karlovačke momčadi gdje na ovom turniru nekompletno 2008. godište nije moglo parirati starijim kolegama koji su ih bez velikog napora glatko svladali s visokih 6:0.
U utakmici za 3. mjesto mlađi limači su pobijedili Koranu s 2:1 i osvojili broncu.
U finalu su agresivni igrači Ilovca uspjeli (ponovno) izvući neriješen rezultat protiv na ovome turniru, a posebice u ovoj utakmici, naših vrlo raspoloženih limača 1 i s(p)retnijim izvođenjem kaznenih udaraca uzeti zlato.
Odlična igra limača 1 je ipak okrunjena, i to nagradom za najboljeg strijelca spretnom strijelcu 4 gola Borni Cindriću.