NAGRADA ZA STJEPANA BENIĆA – ŠTEFA

Veliko priznanje primio je na skupštini HNS-a Stjepan Benić. Dobitnik je nagrade „Trofej Podmlatka HNS-a“, najvišeg stupnja priznanja koje se dodijeljuje zasluženim pojedincima i organizacijama kao nagrada za izniman doprinos razvoju nogometnog sporta u Hrvatskoj.

Nagrada je utemeljena 1977. godine, a dosada su je iz karlovačkog područja primili samo Branko Čavlović (1980.), Dragutin Drvodelić (1986.) i Josip Perković (2009.). Dosad je kroz više od četiri desetljeća dodijeljeno 80 ovakvih priznanja koje su primili velikani poput Luke Kaliterne, Ante Mladinića, Ante Pavlovića, Mirka Jozića, Zorislava Srebrića, Đalme Markovića, Zdenka Kobešćaka, Martina Novoselca, Vlatka Markovića, Pere Nadoveze, Darka Draženovića, Ivice Grnje, itd. Naš Štef ponosno i s punim pravom našao se na ovoj listi slavnih!

– Iznimno sam počašćen dobivanjem ovog trofeja, kao vrhom svih mogućih nagrada i priznanja u nogometu. Ovo mi je ujedno i podstrek za daljni rad i angažman u klubu, jer nogomet je moj život i tako će nedvojbeno i ostati. – kazao je u govoru zahvale Štef Benić.