PODIJELILI BODOVE SA JARUNOM

U odrađivanju zaostale utakmice iz 17. kola 4. HNL Središte seniori Karlovca 1919 podijelili su bodove s zagrebačkim Jarunom. Pred 300 gledatelja utakmica na Čavleku završila je rezultatom 1:1 (0:1).

Uoči utakmice imali smo puno problema s izostancima igrača, zbog ozljeda, žutih kartona ili privatnih neodgodivih obveza. Iz tog razloga zaigrala je vrlo prorijeđena i nekompletna momčad, ali prikazala igru iznad očekivanja. Goste je u vodstvo doveo Tadić u 26. minuti. Poravnanje i konačnih 1:1 donio je odlični i uporni Mamić u 54. minuti, a većinu drugog poluvremana odigrali smo s igračem manje nakon isključenja Grdića, tako da osvajanjem jednog boda možemo biti vrlo zadovoljni.

Igrali su: Demirović, Marinić, Magdić, Beg, Grdić, Turkalj, Popovački, Pausić, Pahanić (od 89. Tutić), Mamić, Šprajcer (od 73. Horvatin). U poretku se nalazimo na osmom mjestu, sa 33 boda iz 24 susreta. Slijedeća prvenstvena utakmica je gostovanje kod Poleta u Buševcu, u sklopu 25. kola, a igra se u nedjelju 6. svibnja od 17 sati.