Srebro sjajnih limača na vrlo jakom turniru u Zagrebu

Limači Karlovca (2008.) osvojili su srebro na vrlo jakom turniru NK Blato u konkurenciji jakih Zagrebačkih klubova, prvoligaša Lokomotive, Zagreba i Lučkog, ponajbolje futsal škole nogometa Zagreb Gimka …

U utakmicama u grupi mali Karlovčani se nisu najbolje snašli na malom i mokrom terenu protiv “malonogometaša” Gimke i nakon 2 brza gola nisu iskoristili brojne prilike za konačnih 0:2, odigrali su 0:0 protiv vrlo jakog Zagreba i izgubili protiv Lokomotive 0:1 primivši zgoditak pred kraj utakmice uz dobru igru, posebno obrane i golmana.

Nakon “zagrijavanja” u grupi Karlovčani potpuno nadigravaju i pobjeđuju jako Lučko s 2:0 u 1/4 finalu golovima Gagule i Curmana. U 1/2 finalu pokazuju da su jači protivnik od Gimke i “potapaju” protivnika 6:1 golovima Curmana (2), Gagule (2), Magdića i Škrtića. U finalu protiv jedne od 2-3 najjače momčadi limača u Hrvatskoj uz Dinamo i Hajduk  plavo-bijelima ponestaje i sreće pa u ovom trenutku ipak jača Lokomotiva (valja spomenuti i da je jedan od odličnih igrača ove generacije karlovčana – Sablić, prešao u Lokomotivu i nastupio za nju) na samom početku utakmice s(p)retno daje 2 gola u 2 minute, a do kraja Karlovac uz solidnu partiju gubi s ukupnih 1:4 (Curman).

Pod vodstvom trenera Stjepana Lucijanića za limače NK Karlovac 1919 nastupili su: Volarić, Škrtić, Gagula, Baršić, Raguž, Magdić (kap.), Curman, Bunčić, Mađar, Krnežić, Halovanić i Šestak.

Nadarene generacije Karlovca nastavljaju s uspjesima, a ovaj posebno dobar rezultat je istaknut i uzornim ponašanjem naših malih igrača u igri, na klupi i izvan terena “potpomognutim” uputama njihovog trenera.