Najmlađi Karlovčani krenuli u sezonu važnom pobjedom

Danas su najmlađi igrači našeg kluba igrali prvenstvene utakmice ŽNL za karliće.

Prva ekipa igrala je u Ilovačkoj šumi i s 4-0 pobijedila domaćina NK Ilovac. Od samog početka utakmice mali Karlovčani zagospodarili su terenom i pokazali uvjerljivu igru te s dva gola Beadera Trajanovskog i Brkljačića otišli na odmor s uvjerljivim vodstvom. U drugom dijelu malo su stali ali su ipak još jednom pogodili mrežu domaćina i povećali rezultat na 4-0. Spretni strijelac četvrtog pogotka bio je Šebrek.

NK Karlovac 1919 1: Krašić, Požar, Vesić, Šebrek, Podvorec, Brkljačić, Simić, Čović, Beader Trajanovski (kap.) / Antičić, Bjelajac, Purgar, Filipčić, Požega / trener Zdravko Jakovac.

Druga ekipa gostovala je na Turnju kod NK Korane gdje su poraženi s 2-0. Domaćin je pokazao više od igre i postigao dva spretna gola. Našim dečkima ne treba ništa zamjeriti jer im je svima (osim Prpića i Sekulića) ovo bila prva službena utakmica uz izlazak pred bučnu publiku domaćina. U slijedećem kolu karlići su domaćini prijateljima iz Ilovačke šume. Utakmice su na rasporedu u nedjelju, a sastaju se NK Karlovac 1919 I – NK Ilovac II i NK Karlovac II – NK Ilovac I.

Za NK Karlovac 1919 2: Šlat, Frketić, Sekulić (kap.), Šantić A., Lang, Marinković, Sabljarić, Junuzović / Mušnjak, Škrtić, Divjak, Mioković, Šantić I., Janković, Pejnović / trener Zdravko Jakovac.

I limači 2 trenera Stjepana Lucijanića su igrali utakmicu 2. ŽNL za limače i ostvarili i drugu pobjedu protiv Dobre u Svetom Petru od 3:0 golovima Vodanovića i Mamića (2).

Nastupili su: Kosić, Filipčić, Bjelivuk, Vodanović, Fumić, Grašić, Turković, Ogrešević (kap.), Pavlaković / Mamić