REZULTATI I NAJAVE

5 pobjeda, 2 neriješene utakmice i 1 poraz selekcija Karlovca 1919.

Seniori Karlovca su u gostima kad Save iz Strmca postigli važnu pobjedu od 3:2 u borbi za gornji dio tablice, a trenutno zauzimaju 9. mjesto s 15 bodova. Do zimske stanke najprije ugošćuju pretposljednji Samobor (subota 3.11.) pa igraju vani kod 3. Bistre, doma protiv posljednjih Gradića i u zadnjem kolu idu u goste kod 5. Mladosti u Petrinju. U ova 4 kola uz dobar uspjeh Lucijanićevi plavo bijeli bi mogli uhvatiti mjesto u gornjem dijelu tablice nakon teškog početka i par uvodnih kola, a nakon povratka nekoliko važnih igrača.

Juniori i kadeti su ostvarili domaće pobjede (2:1 i 4:0) protiv Samobora i time zadržali izglede u borbi za vrh tablice i eventualni povratak u 1. NL središta Zagreb za juniore i kadete. U slijedećim kolima do stanke obje selekcije redom igraju doma s Dugim Selom (u nedjelju 4.11.), vani s Bistrom, doma s Interom, i doma s Kurilovcem i s Mladosti iz Buzina. 3 ove momčadi, Dugo Selo (32 boda), Bistra (37 bodova) i Mladost Buzin (32 boda) su direktni konkurenti plavo bijelima (32 boda) za plasman u 1. NL središta Zagreb, tako da je pred igračima i trenerima Štefančićem i Magdićem borba za važne bodove za bodove na zajedničkoj ljestvici juniora i kadeta.

Pioniri i mlađi pioniri su u 1. NL središta Zagreb ugostili Lučko. Pioniri su pobijedili s 4:2, a mlađi pioniri remizirali 1:1. Do kraja polusezone obje selekcije igraju redom protiv Lokomotive u gostima, Ilovca doma, Rudeša vani, Segeste doma te Dinama na Maksimiru. Igrači trenera Stepića i Muminovića se nadaju mogućim uspjesima pa možda i pokojem većem iznenađenju protiv nešto slabijeg Ilovca, solidne Segeste, odličnog Rudeša i najjačih hrvatskih škola nogometa Lokomotive i Dinama. Tako bi potvrdili dobro dosadašnje 9. mjesto na zajedničkoj tablici i pred proljetni dio ostvarili dobar start za ostanak u 1. NL središta kao i možda najbolji plasman u nekoliko posljednjih godina i izbjegli (posljednjih godina neizbježnu) grčevitu borbu za ostanak.

U županijskim ligama pionira i mlađih pionira su doma protiv Slunja pioniri doživjeli poraz (2:3), a mlađi pioniri remizirali (1:1). Kako se u ovim ligama igra trokružno do zimske stanke će obje plavo bijele selekcije odigrati još 3 utakmice: protiv Dobre (petak 2.11.) doma, Zrinskog (nedjelja 4.11.)u gostima i na kraju protiv Duge Rese na Čavleku. Momčadi trenera Stepića i Muminovića će igrama svakako probati ostvariti plasman bolji od dosadašnjeg koji ipak kod ulaznih godišta nije potpuni prioritet.

Limači su pobijedili Zrinski iz Ozlja 5:1. Igrači trenera Štefančića su do nes(p)retnog poraza u prošlom kolu bili neporaženi 2 i po sezone pa će u petak 2.11. u gostima kod Ilovca pobjedom tražiti potvrdu 1. mjesta na tablici prije zimske stanke.

Limači 2 i Karlići 1 su u svojim ligama (2. ŽNL limača i ŽNL karlića) već na zasluženom odmoru uz po 6 pobjeda. Najmlađi karlići 2 su u konkurenciji sa svojim kolegama karlićima 1 i drugima zauzeli 6. mjesto u ŽNL karlića ostvarivši i po jednu pobjedu i neodlučeni rezultat!

Ažurirani rezultati i tablice svih selekcija NK Karlovca 1919, od onih najmlađih do “probuđenih” seniora mogu se pratiti na službenim stranicama kluba: https://nk-karlovac1919.hr/.