POČEO PROLJETNI DIO SEZONE

Nakon što su u 1. proljetnom tj. 18. kolu lige mlađih pionira i pionira NS Zagreb obje selekcije NK Karlovca 1919 ostale bez bodova, a posebice nesretno mlađi pioniri koji su dominirali tijekom većeg dijela susreta, ovog vikenda momčad trenera Nermina Muminovića ima priliku doći do važnih bodova kod kuće protiv Zagorca iz Krapine, izravnog konkurenta za sredinu tablice i miran opstanak u 1. ligi NS Zagreb. Plavo-bijeli su u prijelaznom roku pojačani dolaskom odličnih mladih igrača Ivana Bosiljevca iz Ilovca i Domagoja Regetaša iz Zrinskog iz Ozlja.

Pioniri trenera Željka Stepića također će se boriti za važne bodove na svojoj, ali i zajedničkoj tablici s mlađim pionirima ipak oslabljeni odlaskom dvojice ponajboljih igrača Lukića i Cindrića u GNK Dinamo, ali i pojačani prezimenjakom potonjeg mladog dinamovca.

Prvo proljetno, a 16. ukupno kolo 2. lige NS Zagreb igraju i juniori i kadeti dvojice trenera Antonija Magdića i Mire Pribanića i dočekuju Ravnice čiji su juniori bolje, a kadeti slabije plasirani na tablicama nakon jesenskog dijela natjecanja. Početak proljetnog dijela sezone trebao bi u prvim kolima nagovijestiti ima li NK Karlovac već u ovoj sezoni priliku vratiti se u 1. ligu juniora i kadeta NS Zagreb.

Ostale selekcije se pripremaju za prva proljetna kola uz niz prijateljskih susreta. Mlađi pioniri igraju protiv Ilovca, seniori igraju u srijedu protiv Dobre iz Sv. Petra, a u subotu protiv Bistre, limači se pripremaju na izlazak na otvoreno iz dvorani kao i najmlađi karlići koji će nastupiti na turnirima u Bihaću i Črnomlju.

PRATITE REZULTATE I VIJESTI O SELEKCIJAMA NK KARLOVCA 1919 NA NAŠIM STRANICAMA.