PRVI PROLJETNI BODOVI ZA SELEKCIJE NK KARLOVCA

Proteklog vikenda bodove su najprije (u subotu) osvojili mlađi pioniri u 19. kolu 1. lige Središte protiv gosta iz Krapine NK Zagorca. Plavo-bijeli pobijedili s 3:1 pokazavši veću kvalitetu golovima prinove Domagoja Regetaša (2) i kapetana Mateja Magdića.

U važnoj pobjedi protiv izravnog konkurenta za sredinu tablice i bijeg od opasne zone igrali su: Car, Lapov, Planinac, Buneta, Magdić (55), Matešić, Štefanac, Regetaš (3, 45), Bosiljevac, Milosavljević, Bukovac / Kosić, Oršolić, Despot, Qeta, Crnković, Šeketa, trener Nermin Muminović.

Stariji pioniri su nažalost izgubili od Zagorca 0:2, a nastupili su: Mateša, Trpčić, Blažun, Draganjac, Laskač, Miličević (44-Malnar), Kusanić M. (56-Brezović), Bogut (44-Velić), Cindrić, Kosanović, Kusanić I. (44-Cerjak), trener Željko Stepić.

U slijedećem kolu i mlađi pioniri i pioniri gostuju kod Sesveta.

U nedjelju su i kadeti i juniori bili uspješni pobijedivši na Čavleku u 16. kolu 2. lige kadeta i juniora Središte odgovarajuće selekcije NK Ravnica s  2:0 i 3:0.

U slijedećem kolu kadeti i juniori gostuju u Sesvetskom Kraljevcu kojeg se nadaju sustići na tablici da bi bili na mjestu koje vodi natrag u 1. ligu Središte.

Kadeti: Petrović, Jagodić (35), Šaflin, Novković, Jurković N. F., Mišljenčević, Grdić (74-Matić), Ljubić, Jurković M.(9), Dujmović, Ribar (65-Erić), trener Miro Pribanić.

Juniori: Šeketa (68-Kapučija), Marinić (57) (68-Adžaga), Šako, Rožić (62-Mamić), Baić, Tonković (62-Tarbuk (65)), Horvatin, Ljevar, Radoš (46-Tutić), Cindrić (48) (68-Lovrenović), Mance (46-Popovački), trener Antonio Magdić.

Za vikend su na turnirima nastupili i najmlađi, međutim ovaj put bez značajnijeg uspjeha. U subotu su tako limači 2 (2009. godište) trenera Stjepana Lucijanića završili nastup u grupi na izuzetno jakom Bumbar kupu u Varaždinu, kao i njihovi mlađi kolege karlići (2010. godište) trenera Zdravka Jakovca u Bihaću. Karlići su nastupili i u nedjelju (opet u inozemstvu) u Črnomlju i ovdje prošli grupu da bi ih u prvoj izlučnoj utakmici nakon lutrije kaznenih udaraca izbacila vrlo jaka Olimpija.

PRATITE VIJESTI I AŽURIRANE TABLICE NAŠIH SELEKCIJA NA NAŠIM STRANICAMA.