VELIKA POBJEDA PIONIRA

Pioniri Karlovca ostvarili su neočekivanu pobjedu protiv favorizirane Dubrave sinoć na Čavleku.

Pioniri trenera Željka Stepića su pred kraj sezone odigrali izvrsnu utakmicu punu tempa i golom kapetana Marka Kusanića (64.) iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca pobijedili izvrsnu Dubravu. Nakon teške sezone u kojoj su pioniri uz povremene bljeskove imali i rezultatski lošijih izdanja 6 utakmica prije kraja plavo bijeli su pokazali da zaslužuju puno bolje mjesto na ljestvici.

Nakon slične i također teško izborene pobjede prije otprilike mjesec dana u izvrsnoj i borbenoj utakmici njihovih mlađih kolega (mlađih pionira trenera Nermina Muminovića) protiv Zagreba (također 1:0) i pioniri su se uključili u skupljanje prijeko potrebnih bodova za ostanak (u 1. ligi Središta Zagreb za mlađe pionire i pionire) čak i protiv objektivno vrlo jakih suparnika. (Zagreb je 4. kod mlađih pionira, a Dubrava dijeli 2. mjesto kod pionira.)

Iako su mlađi pioniri izgubili protiv Dubrave (Dubrava se bori za 1. mjesto s Lokomotivom i malo “bježi” Dinamu!), u dosadašnjem dijelu sezone su pokazali da opravdano drže relativno visoko 8. mjesto i pred njima je još 6 utakmica u kojima će naši plavo bijeli, i pioniri i mlađi pioniri imati priliku ponovo pokazati kvalitetu i izboriti ostanak u ligu u koju objektivno i pripadaju.

Pratite vijesti iz NK Karlovca 1919 i ažurirane tablice na našim stranicama.