POČINJE NOVA SEZONA

Za sve selekcije NK Karlovca počinje sezona 2019/2020.

Na našim stranicama pratite tablice, rasporede i rezultate svih selekcija našeg kluba.

Momčadi NK Karlovca ovog vikenda (24.-25. kolovoza) započinju novu sezonu utakmicama selekcija koje se natječu u ligama Središta Zagreb (mlađi pioniri i pioniri, kadeti i juniori) i i u 4. hnl Središte (seniori).

Ostale selekcije koje se natječu u županijskim ligama započinju sezonu drugoga vikenda u rujnu (7.8. rujna – 2 momčadi karlića, 3 momčadi limača, mlađi pioniri i pioniri).

Sezonu na Čavleku otvaraju u subotu mlađi pioniri (10.00) i pioniri (11.15) trenera Pribanića i Muminovića koji u prvom kolu ugošćavaju vrlo jaku Kustošiju s ciljem da u ovoj sezoni (sa smanjenim brojem klubova – 16) osiguraju u zajedničkoj ligi miran ostanak u ovom za mlađe pionire elitnom, a pionire 2. rangu natjecanja (iza 1. hnl pionira).

Seniori Matije Štefančića, pojačani i konsolidirani dočekuju Trešnjevku, jednog od izravnih konkurenata za plasman u 3. HNL (također na Čavleku u subotu u 17 i 30). U ovoj je sezoni upravo to i cilj NK Karlovcu 1919, konsolidiranome igrački, organizacijski i financijski. Kako se čini, to će biti posljednja ili pretposljednja utakmica plavo-bijelih na starome travnjaku, a prije uređenja novog i suvremenog travnjaka koje treba započeti ovih dana.

2. NL središte za kadete i juniore započinje u nedjelju, a Karlovac ugošćava Goricu u konkurenciji kadeta u s početkom u 10 sati, dok je utakmica juniora istih momčadi odgođena za 4. rujna. Kadetima i juniorima je cilj što više se približiti vrhu tablice i ostati u konkurenciji za eventualno hvatanje 2. mjesta i povratka u 1. NL Središte.

Podržite naše selekcije, dođite na stadion, navijajte i pratite rezultate, tablice i rasporede na stranicama našeg kluba – SAMO KARLOVAC!!!