SLUŽBENO PREDSTAVLJENI NOVI IGRAČI

U iščekivanju nastavka prvenstva službeno su predstavljeni novi igrači. Karlovaki plavo bijeli dres nositi će Toni Anić, Luka Bogović, Branko Đukić, Carlos Olmo Carvajal, Zvonko Pamić, Mateo Pribanić, Filip Soldo, Filip Srpak i Kristian Sušilović, a talentirani igrači iz škole nogometa točnije iz juniorskog pogona priključeni su seniorskoj momčadi Duško Petrović, Ivor Ribar i Gabrijel Stepinac.

“Napravili smo dva ciklusa osvježavanja momčadi, jedan u listopadu prošle godine, kad su nam došla četvorica igrača, i sada kad ste vidjeli druge pridošlice. Ali ne možemo o svima njima govoriti kao o pridošlicama jer ovo što smo predstavili je miks između vraćanja takozvanih odbjeglih sinova i priključivanja mlađih igrača iz omladinskog pogona. Uz dobar rad Škole nogometa, koji bi novi voditelj Božić sa suradnicima trebao dodatno unaprijediti, napravit ćemo jedan iskorak da više ne trebamo previše tražiti okolo, već da se crpe igrači iz vlastitog bazena, da se ne dogodi ono što je bilo u prvoligaško vrijeme, kad je Karlovac imao samo jednog igrača iz vlastite sredine. Ostalo su igrači došli kroz suradnju. Bio sam prvi seniorski trener Daniju Olmu, Carlosovom mlađem bratu. Carlos možda nije takav potencijal, stariji je, ali probat ćemo ga uklopiti. Trudit ćemo se svi da ovo bude jedno sunčano proljeće.” – izjavio je trener Sreten Ćuk.

Kapetan Ivan Mamić – “Svi jedva čekamo da počne prvenstvo. Došlo je nekoliko novih igrača, pojačanja nadamo se. Još to moraju pokazati. Svi se nadamo da ćemo već kroz pet-šest kola dignuti na tablici i da neće biti nikakvih problema vezanih za opstanak. A onda u ostatku sezone pokušati napraviti što bolji rezultat i uklopiti ekipu za narednu sezonu, da sve krene nekim ozbiljnijim putem prema Drugoj ligi.