POTPISAN UGOVOR SA PPK

Potpisivanjem novog ugovora o sponzorstvu nastavljena je suradnja Nogometnog kluba Karlovac 1919 i PPK karlovačke mesne industrije d.d. Jedna od najvećih hrvatskih prehrambenih tvrtki tako će i u 2021. godini nastaviti pružati podršku razvoju karlovačkog nogometa. Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik NK Karlovca 1919 Matija Furač i predsjednik Uprave PPK Igor Miljak.

Zahvaljujem PPK karlovačkoj mesnoj industriji na povjerenju već drugu godinu u nizu, ne samo zbog toga jer je jedna od vodećih mesnih industrija u Hrvatskoj i regiji, već i zbog toga što u ovim izazovnim vremenima prepoznaje naš rad; od stavljanja naglaska na školu nogometa, kako bi naša djeca imala najbolje moguće uvjete za rad te povratak svih selekcija u više rangove natjecanja. Još jednom se zahvaljujem na produženju suradnje te se veselim zajedničkoj suradnji na dobrobit našeg kluba, izjavio je povodom potpisivanja novog ugovora o sponzorstvu Matija Furač, predsjednik NK Karlovac 1919.

Prethodna godina nije bila laka ni za sport ni za gospodarstvo. Srećom, prehrambena je industrija, u odnosu na brojne druge djelatnosti, ipak blaže okrznuta posljedicama još uvijek aktualne pandemije, stoga nam je drago što smo i ove godine u mogućnosti podržati rad NK Karlovca 1919. Kao društveno odgovornoj kompaniji koja kontinuirano podržava projekte usmjerene na dobrobit lokalne zajednice, prvenstveno djece i mladih, nastavak ove suradnje posebno nas raduje budući da se radi o klubu koji okuplja više od 250 djece svih uzrasta. Igračima svih dobnih kategorija želimo što bolje sportske rezultate, a vodstvu kluba prije svega uspjeh u daljnjem promicanju sporta kod naših najmlađih sugrađana koji su budućnost karlovačkog nogometa, poručio je predsjednik Uprave PPK d.d. Igor Miljak.

176084959_546793709637760_1097683672263050257_n