PIONIRI I MLAĐI PIONIRI POBIJEDILI ZAGOREC

Pioniri i mlađi pioniri danas su na pomoćnom terenu stadiona Branko Čavlović – Čavlek u odgođenim utakmicama 26. kola 1. NL središte Zagreb ugostili NK Zagorec iz Krapine i slavili u obje utakmice. Pioniri su bili bolji s minimalnih 1:0, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Gabrijel Štefanac u 22. minuti. Mlađi pioniri su slavili rezultatom 3:1. Pogotke su postizali Zoran Basara u 32. minuti, Niko Željković u 44. minuti i Ivan Raguž u 57. minuti utakmice.

Za pionire u današnjoj utakmici nastupali su: Matija Car, Adriano Qeta, Antun Protulipac, Emilio Piškur, Vilim Šeketa, Antonio Bukovac, Leo Matešić, Gabrijel Štefanac, Ivano Lesić, Vilim Lovrinović i Borna Cindrić. U nastavku utakmice priliku su dobili Lovro Belavić, David Luketić i Tibor Planinac dok je na klupi za pričuve ostalo Neo Jaković pod vodstvom trenera Gorana Božića.

Za mlađe pionire 1 nastupali su: Mihael Milčić, Ivan Tuškan, Matija Škrtić, Luka Cvitešić, Lovro Fanjak, Marko Brcković, Ivan Raguž, Zoran Basara, Niko Željković, Niko Karanović, Mihael Magdić, Mislav Petrić, Marin Cindrić, Patrik Gagula, Fran Plevel i Patrik Curman, pod vodstvom trenera Nermina Muminovića.

Bile su ovo vrlo važne pobjede u borbi za ostanak, a sljedeće utakmice su na rasporedu već prekosutra u četvrtak 04. lipnja kada u goste stiže NK Hrvatski Dragovoljac.

Izjava: Antun Protulipac – pioniri