JUNIORI I KADETI SVLADALI MAKSIMIR

U utakmicama 28. kola 2. NL središte Zagreb juniori i kadeti ugostili su na svom terenu ekipe NK Maksimir i pobijedili u obje utakmice. Juniori su u najuzbudljivijoj utakmici ovog proljeća fantastično preokrenuli minus od dva gola i uspjeli slaviti rezultatom 4:3. Ivan Miščin postigao je hat trick od toga dva pogotka iz kaznenih udaraca, dok je još jedan pogodak postigao Ivan Raužan. Kadeti su ovu utakmicu igrali u slavljeničkom tonu a i dosta su se napromašivali pa je krajnji rezultat utakmice bila pobjeda rezultatom 2:0. U strijelkce su se upisali Mate Cindrić i Antonyo Stavljenić.

Za juniore su nastupali Duško Petrović, Ivor Ribar, Mihael Šaflin, Rafael Stepinac, Niko Polović, Ivan Miščin, Gabrijel Stepinac, Matteo Goršić, Matej Radoš, Ivan Raužan i Patrik Dujmović. U nastavku su priliku još dobili Dominik Trabuk, Viktor Markuš, Vid Horvatić i Alessandro Matić. Momčad je vodio trener Ante Šulentić.

Za kadete su nastupali Nino Andrić, Dorian Likarević, Leon Draganjac, Antonio Cerjak, Josip Blažun, Roko Laskač, Andro Miličević, Patrik Julian Stipančić, Mate Cindrić, Marko Kusanić, i Antonyo Stavljenić. Priliku u nastavku su dobili Ivan Kusanić, Dino Dujam i Mateo Spudić pod vodstvom trenera Matije Štefančića.

Izjava: Gabrijel Stepinac