POBJEDA MLAĐIH PIONIRA 2, DANAS ČETIRI UTAKMICE U LIGAMA SREDIŠTA

Jučer su mlađi pioniri 2 u utakmici 4. kola lige za prvaka 1. ŽNL NSKŽ pobijedili na domaćem terenu NK Ogulin rezultatom 5:3. Za plavo bijele pogotke su postizali Dino Beader Trajanovski u 4. minuti, Fran Plevel u 10. minuti, Luka Turković iz kaznenog udarca u 54. minuti, Ivan Fumić u 56. minuti i Karlo Vodanović u posljednjoj 60. minuti utakmice. Ovom pobjedom mlađi pioniri 2 su zakomplicirali borbu za naslov prvaka, a o tome tko će biti prvak odlučivati će se u utakmicama posljednjeg kola.

Za mlađe pionire 2 nastupali su Mauro Kosić, Roko Marinković, Dino Beader Trajanovski, Ivan Fumić, Kian Grašić, Luka Turković, Arian Ogrešević, Zoran Basara, Dorijan Podvorec, Fran Plevel, Ivan Raguž, Bartol Antičić, Jan Bjelivuk, Karlo Vodanović, Niko Brkljačić, Tino Berša, Dominik Pavlaković i Vito Milanković pod vodstvom trenera Igora Geca.

Kadeti i juniori će danas 03. lipnja 2021. na pomoćnom terenu stadiona Branko Čavlović – Čavlek u utakmicama 28. kola 2. NL središte Zagreb ugostiti ekipe NK Maksimir. Utakmice počinju u 10:00 i 12:00 sati.

Mlađi pioniri i pioniri će također danas 03. lipnja 2021. na svom travnjaku u utakmicama 28. kola 1. NL središte Zagreb ugostiti ekipe NK Hrvatski Dragovoljac. Važne utakmice u borbi za ostanak počinju u 17:00 i 18:15 sati.