LIMAČI I KARLIĆI SUDJELOVALI NA TURNIRU CRIKVENICA CUP, LIMAČI 1 OSVOJILI TURNIR

U protekla tri dana limači i karlići boravili su u Selcu gdje su nastupali na ovogodišnjem izdanju Crikvenica cupa. Limači 1 suvereno su osvojili turnir gdje se u njihovom godištu natjecalo čak 40 ekipa uz nagrade za najboljeg igrača (Dino Beader Trajanovski) i vratara (Bartol Antičić), a uz njih i još jedno mjesto u dream teamu (Roko Marinković). U skupini su limači 1 remizirali s Mladosti iz Petrinje 1:1, pobjeđivali su Halubjan 1:0, Dugo Selo B 6:0 i Lokomotivu iz Rijeke 3:0. U osmini finala su svladali Lovran rezultatom 6:0, u četvrtfinalu Riječku Lokomotivu 4:1, da bi u polufinalnom susretu s minimalnih 1:0 porazili Varteks. U finalnom dvoboju plavo bijeli su nadigrali Međimurje rezultatom 2:0.

Za limače 1 nastupali su Bartol Antičić, Stjepan Plavetić, Niko Brkljačić, Dino Beader Trajanovski, Luka Hipš, August Šantić, Grgur Vesić, Dorijan Podvorec, Roko Marinković, Niko Simić, Petar Bjelajac, Antonio Potlaček, Filip Šebrek i Ivor Ružić pod vodstvom trenera Igora Geca.

Limači 2 u skupini su poraženi od Lovrana s 3:0, Dugog Sela A 6:0 i Nehaja 1:0, dok su remizirali 1:1 s Turbinom.

Za limače 2 nastupali su Noa Fištrović, Luka Moškun, Leon Filipčić, Noa Jarnević, Vito Lucijanić, Mata Fanjak, Grga Duić, Jan Samardžija, Filip Asoli Štanfar, Juraj Mađer i Dino Mikan pod vodstvom trenera Ivana Fumića.

Limači 3 (2011. godište) su u skupini bili bolji od Sutle Laduč 1:0 i Lovrana 2:1, dok su upisali poraz od Vinodola rezultatom 1:0. U osmini finala su remizirali bez pogodaka s Međimurjem da bi boljim izvođenjem devetarac prošli u četvrtfinale gdje su bili bolji vršnjaci iz Vinodola rezultatom 3:1.

Za limače 3 nastupali su Matko Škrtić, Juraj Mađer, Jeronim Hajsan, Bruno Golubić, Lukas Lišnjić, Luka Mazarek, Ivano Vuković, Filip Lang, Jakov Šlat, Damjan Grgeljac, Matija Požgaj i Teo Kosovac pod vodstvom trenera Matije Štefančića.

Karlići su nastupali s dvije ekipe. Ekipa Karlovac 1919 A u skupini je remizirala s Čakovečkom Slogom 1:1, a pobijedili su Pušču 4:0 i Zvončar Viškovo 2:0. U osmini finala remizirali su bez pogodaka s Međimurjem, ali su ispali nakon jednog promašaja prilikom raspucavanja deveteraca . Ekipa Karlovac 1919 B u skupini je pobijedila Olimp A rezultatom 3:0 i upisala poraze od Brezovca 2:0 i Lumena 4:0.

Za Karlovac 1919 A nastupali su Tomislav Radić, Jakov Požega, Marin Vinski, Niko Čavlović, Lovro Vojak, Vid Žgela, Ivan Šantić, Vilim Pavlić, Ozren Glodić, Maro Živčić, Filip Stubljar i Karlo Perinac.

Za Karlovac 1919 B nastupali su Arian Mioković, Maro Sabljarić, Leon Trgovčić, Matej Spudić, Josip Plavetić, Ante Kozina, Toni Vuglešić, Tomislav Bujević, Franko Janković i Luka Raguž. Obje momčadi vodio je trener Željko Stepić kojem su još pomagali trener Ante Šulentić i demonstrator Karlo Joha.