MLAĐI PIONIRI I PIONIRI 2 OSVOJILI 3. MJESTO U BUZINU, MLAĐI PIONIRI 1 I PIONIRI 1 DANAS OTVARAJU PRVENSTVO U BREGANI

Mlađi pioniri i pioniri 2 sudjelovali su jučer na završnici turnira u Buzinu. Obje naše ekipe osvojile su 3. mjesto. Mlađi pioniri 2 u četvrtfinalu su nakon jedanaesteraca svladali domaćina NK Mladost Buzin ukupnim rezultatom 6:4 nakon šta je u regularnom djelu bilo 1:1. Pogodak je postigao Niko Brkljačić. U polufinalu plavo bijeli su uvjerljivo poraženi rezultatom 7:0 od ekipe NK HAŠK. U utakmici za 3. mjesto protiv NK Trnje u regularnom dijelu završilo je 2:2 pogodcima Petra Bjelajca i Nike Brkljačića, da bi nakon izvođenja jedanaesteraca naši plavo bijeli slavili rezultatom 4:2 i osvojili 3.mjesto.

Za Karlovac 1919 na ovom turniru nastupali su: Lukas Vucelić, Niko Brkljačić, Anotnio Potlaček, Vito Lucijanić, Grgur Vesić, Stjepan Plavetić, Luka Moškun, Igor Ružić, Noa Jarnević, Filip Asoli Štanfar, Jan Samardžija, Niko Simić, August Šantić, Dino Mikan i Petar Bjelajac pod vodstvom trenera Igora Geca.

Pioniri 2 su u četvrtfinalu uvjerljivo pobijedili domaćine NK Mladost Buzin rezultatom 4:0. Dva pogotka postigao je Marko Brcković a po jedan Zoran Basara i Patrik Curman. Istim rezultatom plavo bijeli su poraženi u polufinalu od ekipe HNK Gorica. U utakmici za treće mjesto pioniri 2 slavili su protiv NK Lučko rezultatom 2:0 pogodcima Patrika Curmana i Ivana Tuškana.

Pioniri 1 i mlađi pioniri 1 danas u utorak 24. kolovoza igraju prvenstvene utakmice prvog kola druge NL Središte u Bregani protiv ekipa NK Bregana. Utakmice su na rasporedu u 17:00 sati i 18:15 sati.