ODRAĐENA PRESS KONFERENCIJA

” U novu sezonu ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, dodatno ohrabreni prolaskom u 1. kolo Hrvatskog nogometnog kupa pobjedom u Unešiću, gdje su padali i brojni prvoligaši. Kao što sam rekao i na početku priprema, naš cilj je napad na 1. mjesto Treće hrvatske lige Središte.” Rekao je predsjednik gospodin Matija Furač.

 ” Radili smo naporno, pripremno razdoblje bilo je dosta dugačko, a sutra slijedi ono pravo i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a to je pobjeda. Svi smo spremni, osim Olma i Kelave, koji su ozlijeđeni. Danas nakon treninga ćemo se odlučiti za 18 najspremnijih igrača i nadam se da ćemo sutra svi skupa slaviti. ” Rekao je pomoćni trener Antonio Magdić.

” Sutra dolazi ono što svi čekamo, 1. kolo protiv Vrbovca. Naravno da svi želimo krenuti u prvenstvo s pobjedom, da se ne prisjećamo početka prošle sezone. Kao što vidite, klub raste, samim time su sve veće ambicije i nadamo se da ćemo ih uspjeti ostvariti. Ekipa je generalno ostala na okupu, tu je par novih pojačanja, sve je slično kao i u proljeće i nadamo se da će rezultat pokazati što smo radili na pripremama. Pozvao bih gledatelje jer njihova nam podrška puno znači” rekao je kapetan momčadi Ivan Mamić.