NOVA POBJEDA JUNIORA,KADETI REMIZIRALI BEZ GOLOVA

Juniori i kadeti su danas u 4. kolu 1. NL središte Zagreb na domaćem travnjaku ugostili ekipe HNK Gorica. Juniori su u pravoj golijadi slavili rezultatom 4:3. Dva pogotka je postigao Noz Kristaj, jedan pogodak i to onaj iz kaznenog udarca postigao je Gabrijel Stepinac, dok je jedan pogodak djelo gostiju koji su postigli autogol. Kadeti su imali težak zadatak protiv jedne od najboljih momčadi u ligi ali uspjeli su se obraniti te je utakmica završila bez pogodaka rezultatom 0:0.

Za juniore su nastupali: Craig Andrew Szczuka, Mihael Šaflin, Alessandro Matić, Rafael Stepinac, Marko Kusanić, Anthony Blaž Grgić, Gabrijel Stepinac, Ivor Ribar, Viktor Markuš, Noz Kristaj i Ivan Miščin. U nastavku su priliku dobili Mate Cindrić, Patrik Dujmović, Leon Draganjac, Matteo Goršić, Matej Radoš, Josip Blažun i Antonio Cerjak pod vodstvom trenera Matije Štefančića.

Za kadete su nastupali: Nino Andrić, Mateo Spudić, Leo Matešić, Matej Magdić, Ivan Kusanić, Roko Laskač, Antonio Bukovac, Andrija Štefanac, Anton Puškarić, Patrik Julian Stipančić i Antonyo Stavljenić. U nastavku priliku su dobili Antun Protulipac, Adriano Qeta, David Kolić i Nino Dujan pod vodstvom trenera Krunoslava Kišpatića.

Pogodak Gabrijel Stepinac
Izjava Ivan Miščin
Izjava Andrija Štefanac