REMI JUNIORA, PORAZ I POBJEDA KADETA

Juniori i kadeti su u 11. kolu 1. NL središte Zagreb gostovali u Zagrebu kod ekipa NK Lokomotiva Zagreb. Juniori su vodili 2:1 da bi domaćini iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca izjednačili u posljednjim sekundama utakmice za konačan rezultat 2:2. Pogotke za plavo bijele postigli su Ivan Miščin i Mate Cindrić. Kadeti su poraženi rezultatom 4:1, a jedini pogodak djelo je Emilia Piškura.

Kadeti 2 su u 9. kolu 1. ŽNL NSKŽ ugostili na svom travnjaku NK Vrlovka i nastavili pobjednički niz rezultatom 3:1. Dva puta se u strijelce upisao Vilim Lovrinović i jednom Noel Tutić.

Za juniore su nastupali: Nino Andrić, Rafael Stepinac, Mihael Šaflin, Marko Kusanić, Viktor Markuš, Mate Cindrić, Antonio Cerjak, Matej Radoš, Gabrijel Stepinac i Ivan Miščin. U nastavku je priliku dobio Patrik Dujmović pod vodstvom trenera Matije Štefančića.

Za kadete su nastupali: Matija Car, Leo Matešić, Matej Magdić, Ivan Kusanić, Antun Protulipac, Roko Laskač, Andrija Štefanac, Anton Puškarić, Patrik Julian Stipančić, Antonio Bukovac i Antonyo Stavljenić. U nastavku priliku su dobili Emilio Piškur, Nino Dujan i Ivan Bosiljevac pod vodstvom trenera Krunoslava Kišpatića.

Za kadete 2 su nastupali: Niko Karanović, Tino Lapov, Mateo Spudić, David Luketić, Marko Delač Smrzlić, Fran Vukelja, Neo Jaković, Tibor Planinac, Noel Tutić, Mihael Kolić, Vilim Lovrinović, Crisstiano Matić i Ivan Raguž pod vodstvom zamjenskog trenera Ivana Fumića.