ZIMSKA LIGA HEP I ZIMSKA MALONOGOMETNA LIGA NSKŽ

Selekcije škole nogometa su i proteklog vikenda sudjelovale na zimskim ligama. Zimska liga HEP koja se igra na terenima s umjetnom travom na više lokacija u Zagrebu i Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ koja se igra u dvorani na Borlinu.

Pioniri 1 su igrali svoje utakmice na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ i pobijedili uvjerljivo u obje utakmice. Protiv NK Kupa rezultatom 15:0 i protiv NK Mostanje rezultatom 5:0.

Pioniri 2 su na Zimskoj ligi HEP u Zagrebu u kampu Zagrebello igrali dvije utakmice i u obje slavili. Prvo su pobijedili NK Agram sa visokih 7:0, da bi zatim sa 7:1 pobijedili i NK Maksimir. Pioniri 2 su također igrali na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ u kojoj se natječu sa dvije ekipe. U prvoj međusobnoj utakmici ekipa B je pobijedila ekipu A rezultatom 3:1, dok je ekipa pionira 2 A slavila protiv NK Ilovac 2 rezultatom 4:0

Mlađi pioniri 1 su na Zimskoj ligi HEP svoje utakmice igrali na Pešćenici terenu od NK HAŠK. U prvoj utakmici su slavili protiv ŠN Kozjak 3:0, da bi u drugoj bili bolji rezultatom 2:1 od OŠ Dinamo.

Mlađi pioniri 2 su na Zimskoj ligi HEP svoje utakmice igrali također na Pešćenici terenu od NK HAŠK. U prvoj utakmici su poraženi protiv NK HAŠK rezultatom 6:1, da bi u drugoj plavo bijele porazila ekipa NK Mladost Buzin rezultatom 2:1.

Mlađi pioniri 1 i 2 također su ovog vikenda igrali i na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ te nastupili s četiri ekipe. Mlađi pioniri 1 A bili su bolji od mlađih pionira 2 B rezultatom 8:0, od ŽNK 4 Rijeke 3:1 i od mlađih pionira 2 A rezultatom 5:0. Mlađi pioniri 1 B su remizirali protiv mlađih pionira 2 A rezultatom 3:3 i protiv mlađih pionira 2 B rezultatom 0:0, a pobijedili ŽNK 4 Rijeke 2:0. U međusobnoj utakmici mlađih pionira 2 ekipa A je slavila s minimalnih protiv ekipe B.

Limači su proteklog vikenda igrali utakmice u Zagrebu točnije u kampu NK Zagreb poznatom kao Zagrebello na Zimskoj ligi HEP. Limači 1 su odigrali dvije utakmici i upisali dva poraza. Protiv NK Rudeš rezultatom 1:2 i protiv NK Lučko 1:4.

Limači 2 su također odigrali dvije utakmice na Zimskoj ligi HEP i slavili protiv NK Lučko rezultatom 2:1 i protiv NK Rudeš rezultatom 3:0.

Karlići 1 su na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ igrali dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede. Protiv NK Ilovac 2 rezultatom 6:0 i protiv ŠN Ogulin rezultatom 3:0

0