REZULTATI ZIMSKIH LIGA

Selekcije škole nogometa i ovog su vikenda igrale utakmice zimskih liga. Zimska liga HEP koja se igra na terenima s umjetnom travom na više lokacija u Zagrebu i Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ koja se igra u dvorani na Borlinu.

Pioniri 1 su ovog vikenda odigrali dvije utakmice na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i upisali dva poraza od NK Zagreb rezultatom 2:0 i NK Dugo Selo rezultatom 2:1. Na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ pioniri su slavili u sve tri odigrane utakmice. Protiv NK Ilovac 1 rezultatom 1:0, protiv NK Ilovac 2 rezultatom 7:1 i protiv NK Vatrogasac rezultatom 9:0.

Mlađi pioniri 1 su ovog vikenda odigrali jednu utakmicu na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i upisali pobjedu protiv NK Brezovica rezultatom 3:0. na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ mlađi pioniri 1 A su slavili protiv NK Korane rezultatom 7:0 i protiv NK Ilovac rezultatom 3:2. Mlađi pioniri 1 B su slavili protiv NK Ilovac rezultatom 1:0 i protiv NK Croatia 78 rezultatom 8:0.

Mlađi pioniri 2 su ovog vikenda odigrali dvije utakmice na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i upisali pobjedu i poraz. Pobjedu protiv NK Dubrava rezultatom 3:2 i poraz protiv NK Ravnice rezultatom 2:1. Mlađi pioniri 2 su s obje ekipe igrali svoje utakmice i na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ. Mlađi pioniri 2 A su poraženi od NK Korana rezultatom 3:2.

Limači su na Zimskoj nogometnoj ligi HEP slavili u obje odigrane utakmice. Protiv NK Lučko rezultatom 3:2 i protiv NK Trešnjevka rezultatom 5:2.

Limači 2 su na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ odigrali tri utakmice i upisali dvije pobjede i jedan poraz. Pobjede protiv NK Eugen Kvaternik rezultatom 4:0 i protiv NK Ilovac 2 rezultatom 2:1, a poraz protiv NK Slunj rezultatom 4:1.

Karlići 2 su na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ odigrali dvije utakmice i upisali dvije pobjede protiv NK Slunj 2 rezultatom 5:0 i protiv NK Ilovac 2 rezultatom 5:0.