ZAVRŠETAK ZIMSKE MALONOGOMETNE LIGE NSKŽ ZA JUNIORE,KADETE I PIONIRE

Selekcije škole nogometa i ovog su vikenda igrale utakmice zimskih liga. Na Zimskoj nogometnoj ligi HEP koja se igra na terenima s umjetnom travom na više lokacija u Zagrebu ovog vikenda nastupali su samo mlađi pioniri 2, dok su na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ koja se igra u dvorani na Borlinu nastupali svi ostali, a liga je završila za selekcije juniora, kadeta i pionira.

Juniori 1 i juniori 2 na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ osvojili su prvo i drugo mjesto. U ALL STAR TEAM lige ušli su vratar Nino Andrić, te igrači Marko Kusanić, Rafael Stepinac i Gabrijel Stepinac.

Kadeti 1 su na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ zauzeli drugo mjesto. U ALL STAR TEAM svoje mjesto pronašli su Antonyo Stavljenić i Patrik Julian Stipančić. Kadeti 2 su na kraju zauzeli šesto mjesto, a kadeti 3 peto mjesto.

Pioniri 1 su igrali ovog vikenda posljednju utakmicu na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ i remizirali protiv NK Korana rezultatom 2:2. Na kraju su pioniri osvojili prvo mjesto, a u ALL STAR TEAM izabrani su vratar Mihael Milčić, te igrači Matej Škrtić i Alan Antičić.

Pioniri 2 su s obje ekipe igrali svoje utakmice na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ. Pioniri 2 A su pobijedili NK Vatrogasac rezultatom 9:0, i NK Kupa rezultatom 5:1. Pioniri 2 B su pobijedili protiv NK Kupa rezultatom 5:0 i protiv NK Vatrogasac rezultatom 10:0. Pioniri 2 A su na kraju zauzeli četvrto mjesto, a pioniri 2 B šesto mjesto.

Mlađi pioniri 2 su s obje ekipe igrali po jednu utakmicu na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ. Mlađi pioniri 2 A su pobijedili NK Zrinski Ozalj rezultatom 4:0, dok su mlađi pioniri 2 B pobijedili istog protivnika rezultatom 1:0. Mlađi pioniri 2 su nastupali ovog vikenda i na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i upisali nove bodove pobjedom protiv NK Sesvetski Kraljevec rezultatom 1:0 i remijem protiv HNK Gorica rezultatom 1:1.

Limači 1 B su igrali ovog vikenda jednu utakmicu na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ i remizirali protiv NK Duga Resa 1929 rezultatom 0:0.

Karlići 1 su ovog vikenda na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ pobijedili karliće 2 rezultatom 3:0 i NK Zrinski Ozalj rezultatom 4:0, dok su karlići 2 uz poraz od karlića 1 upisali i pobjedu protiv NK Zrinski Ozalj rezultatom 2:0.