REZULTATI ZIMSKIH LIGA

Selekcije škole nogometa i ovog su vikenda igrale utakmice zimskih liga. Na Zimskoj nogometnoj ligi HEP koja se igra na terenima s umjetnom travom na više lokacija u Zagrebu i na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ koja se igra u dvorani na Borlinu.

Pioniri 2 su igrali jednu utakmicu na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i pobijedili NK Mladost Buzin rezultatom 2:1.

Mlađi pioniri 2 su igrali jednu utakmicu na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i remizirali protiv NK Zagreb rezultatom 1:1

Limači 1 su igrali dvije utakmice na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i pobijedili u obje protiv OŠ Dinamo rezultatom 3:0 i protiv Croerver Coaching rezultatom 2:1. Limači 1 B su igrali na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ i pobijedili protiv NK Eugen Kvaternik rezultatom 6:0 i upisali poraz protiv ŠN Ogulin rezultatom 3:1.

Limači 2 su igrali jednu utakmice na Zimskoj nogometnoj ligi HEP i upisali poraz protiv OŠ Dinamo rezultatom 3:1. Limači 2 B su igrali na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ i pobijedili protiv NK Ilovac rezultatom 2:1 i upisali poraz protiv NK Mostanje rezultatom 7:3.

Karlići 1 su ovog vikenda na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ pobijedili NK Ilovac rezultatom 1:0 i remizirali protiv NK Slunj rezultatom 1:1, dok su karlići 2 upisali dvije pobjede protiv NK Slunj rezultatom 2:1 i protiv ŠN Ogulin rezultatom 2:0.