ZAVRŠETAK ZIMSKE MALONOGOMETNE LIGE NSKŽ

Selekcije mlađih pionira, limača, karlića i minića ovog su vikenda završile s nastupima na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ koja se igra u dvorani na Borlinu.

Mlađi pioniri 1 A na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ osvojili su prvo mjesto. Mlađi pioniri 1 B zauzeli su na kraju četvrto mjesto. Mlađi pioniri 2 A peto mjesto, a mlađi pioniri 2 B 13. mjesto. U ALL STAR TEAM lige izabrani su vratar Luka Špehar, te igrači Fran Plevel i Mateo Pečaver.

Limači 1 B su igrali ovog vikenda jednu utakmicu na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ u kojoj su poraženi od NK Ilovac rezultatom 2:0. Limači 1 B zauzeli su na kraju peto mjesto, dok su limači 2 B zauzeli deseto mjesto.

Karlići 1 su ovog vikenda na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ pobijedili NK Zrinski Ozalj 2 rezultatom 3:1, dok su karlići 2 pobjeđivali NK Zrinski Ozalj 2 rezultatom 2:0, NK Duga Resa 1929 2 rezultatom 7:0 i momčad NK Duga Resa 1929 rezultatom 1:0. Karlići 1 su osvojili prvo mjesto, dok su karlići 2 zauzeli treće mjesto. U ALL STAR TEAM lige izabrani su vratar Vid Lišnjić, te igrači Leon Pešić, Luka Raguž i Ivan Drvodelić.

Minići su također odigrali svoje dvije utakmice na Zimskoj malonogometnoj ligi NSKŽ protiv NK Ilovac i protiv NK Duga Resa 1929 i završili s ligom. Rezultat se ne bilježi u ovoj kategoriji tako da su svi u ovoj situaciji pobjednici i na kraju su dobili za sudjelovanje zaslužene medalje.