3. MJESTO KARLIĆA NA TURNIRU DRAGO STANKOVIĆ – JOLE

Limači, karlići i minići su proteklog vikenda sudjelovali na turniru Drago Stanković – Jole koji se tradicionalno održava u organizaciji NK Ilovac u Ilovačkoj šumi.

Limači su na turnir došli s dvije ekipe i prva ekipa je svladala u skupini NK Zapruđe rezultatom 3:0, NK Ogulin rezultatom 1:0 i NK Blato rezultatom 4:0, te remizirali protiv NK Vrapče rezultatom 1:1. U četvrtfinalu su remizirali protiv NK Bistra 1:1 i izgubili nakon izvođenja devetaraca ukupnim rezultatom 4:3. Limači 2 su bili najmlađi na turniru pa su svoje sudjelovanje na turniru završili već u skupini remijem protiv NK Ilovac 2 rezultatom 1:1 i protiv NK Halubjan 0:0 i porazima protiv NK Lučko i NK Sesvetski Kraljevec rezultatom 2:0.

Karlići su na turnir došli s najjačom postavom karlića i osvojili odlično treće mjesto. U skupini su pobijedili MM Sesvete rezultatom 2:1 i NK Duga Resa 1929 rezultatom 4:0, a poraženi su od NK Jedinstvo Bihać rezultatom 2:0. U četvrtfinalu su plavo bijeli svladali domaćine NK Ilovac rezultatom 2:0, da bi potom u polufinalu bili poraženi od zagrebačke Lokomotive rezultatom 1:0. U utakmici za treće mjesto plavo bijeli su pobijedili OFK Bihać rezultatom 2:0.

Minići su također igrali na turniru a nekima je ovo bio prvi turnir u životu i sigurno će neke trenutke pamtiti cijeli život. Minići su pobijedili NK Ilovac 2 rezultatom 11:0 i NK Duga Resa 1929 rezultatom 7:2, a izgubili od OFK Bihać rezultatom 7:2 i od ŠN M-M rezultatom 4:1.