Konferencija za novinare uoči nastavka prvenstva u SuperSport 2. NL

Nogometni klub “Karlovac 1919” održao je danas konferenciju za novinare pred početak drugog dijela prvenstva u SuperSport Drugoj nogometnoj ligi. Naši nogometaši gostuju u 16. kolu u subotu od 15 sati u Ždralovima kod “Mladosti Ždralovi”. U ime vodstva kluba na pressici je govorio direktor kluba g. Krešimir Perković.

-” Osvježena Uprava agilno je krenula, radimo na poboljšanju financijskih sredstava za seniorsku momčad i za pogon mladeži. Iza momčadi je šest tjedana priprema. Svi pušemo u istom smjeru, vodstvo kluba stručni stožer i igrači. U ovoj sezoni ušli smo u viši rang, trenutno smo šesti, moramo biti oprezni, ambicije imamo. Realni jesmo, nadam se da neće biti turbulencija“.

Kapetan Zvonko Pamić istaknuo je da momčad ima ambicije, ali da nema presing i da će se ići iz utakmice u utakmicu.

-“Naravno imamo ambicije, ali na nama nema presinga. U subotu igramo protiv jako dobre ekipe, idemo dati sve od sebe i uzeti tri boda. Na nama je da igramo što bolje možemo i da idemo iz utakmice u utakmicu”.

Trener Igor Pamić rekao je da je proširen kadar igrača, a koliko su se pojačali da će se to vidjeti uskoro kroz utakmice.

-“Mi imamo svojih problema, ali imali smo ih i prije. Proširili smo kadar, koliko smo se pojačali vidjet ćemo uskoro. Morat ćemo biti hrabri, nemamo stresa, no ponovit ću svoju misao da mi nitko ne može zabraniti da sanjam. Ovo su mladi dečki, puno mladih dečki, ne smijemo im tovariti još jednu obavezu. Idemo u Ždralove pobijediti, idemo odigrati jednu dobru, pravu mušku utakmicu. Moram reći da je po meni momčad “Mladosti Ždralovi” najbolja momčad u ligi, uz sav respekt svim drugima i mojoj momčadi. Takvi su bili i kad su dolazili u Karlovac pa smo ih pobijedili. U momčadi neće biti Međimorca zbog tri žuta kartona, niti Bunoze zbog ozljede, Tankosić je počeo trenirati, a Kristaj je još uvijek izvan sastava. Vjera je najbitnija, idemo pobijediti“.