/Medulin Cup 2024./ OFK Mladost DG – NK Karlovac 1919 0-2 (0-0)

OFK Mladost DG – NK Karlovac 1919 0-2 (0-0)

U posljednjoj utakmici grupne faze natjecanja na Medulin Cupu 2014, grupa FINERA, zabilježili smo pobjedu nad OFK Mladosti iz Donje Gorice (Podgorica), rezultatom 0-2. Pogotke su postiglii Gabrijel Stepinac u 60′ te Ante Utrobičić u 80′ igre.

Sastav NK Karlovac 1919: Marković, Ereiz, Paracki, Bunoza, G. Stepinac, Pamić, Zavalić, Utrobičić, Kurečki, Budimir i Viduka. Još su igrali: Andrić, R. Stepinac, Kasalo, Antičić, Barać, Mišljenčević, Rojnić, Katić, Stanić, Batur i Goršić.

Nakon susreta trener Igor Pamić izjavio je: “Bilo je OK. Nismo baš dobili pravu sliku u ovoj utakmici jer su oni ostali s igračem manje u ranoj fazi, ali dok smo bili brojčano izjednačeni, zadovoljan sam viđenim. Protivnik je bio čvrst i agresivan, nije nam bilo lako igrati. Moramo biti još bolji, neće to biti dovoljno za Ždralove i ostale, ali imamo još tri tjedna i vjerujem da ćemo biti pravi”.

Nakon današnje pobjede, ‘plavo-bijeli’ mogu osvojiti prvo ili drugo mjesto skupine. Ako u drugom dvoboju, kojeg od 15 sati igraju Rabotnički i Tychy, pobijede Makedonci, igrat ćemo u utorak od 11 sati za 3. mjesto. U slučaju bilo kojeg drugog rezultata u ogledu Makedonaca i Poljaka, osvojili bi skupinu i u utorak od 15 sati igrali bi finale ovog turnira.