NK KARLOVAC 1919 – NK BJELOVAR 0-0

Plavo bijeli večeras su na Čavlekovom stadionu, u ‘generalki’ uoči početka prvenstva u SuperSport Drugoj nogometnoj ligi, odigrali s momčadi Bjelovara bez pogodaka.

Trener Igor Pamić odlučio se za početnu postavu u kojoj je na vratima bio Šteko, Ribar, Pausić, Bunoza i Gabrijel Stepinac u zadnjoj liniji, Zavalić, Paracki i Zvonko Pamić u sredini, a Viduka, Kristaj i Haoran Li u vrhu napada. Rafael Stepinac zamjenio je Bunozu, Matyazh je u nastavku igre zamijenio Kristaja a u 65. minuti Pamića je zamijenio Budimir, potom Kurečki i Štefanac ušli su umjesto Viduke i Lija. U 80. minuti Međimorec je ušao umjesto kapetana Pausića.

Trener Igor Pamić nije bio nezadovoljan igrom na kraju ovog dvoboja. Išli smo probati igrati svoju igru. Kaže da je vidio dosta dobrih stvari, stabilnost u zadnjem redu a i dosta opasnih situacija prema naprijed. Možemo žaliti što smo opet bili šeprtljavi u završnici, nismo imali one mirnoće koja je potrebna za egzekuciju, ali i to će doći. Rekao je da osjeti da sve to miriše na dobro.

Sljedećeg vikenda počinje prvenstvo u SuperSport Drugoj nogometnoj ligi, a ‘plavo-bijeli’ će ga otvoriti u subotu 19. kolovoza u 19,00 sati, kada nam u goste dolazi momčad Mladosti iz Ždralova. Nadamo se brojnoj posjeti i podršci naših vjernih navijača te pozivano sve ljubitelje nogometa na Čavlekov stadion.