Pobjeda u Čavlama, Grobničan – Karlovac 1919 0-1

20. kolo SuperSport 2. Nogometne lige donijelo nam je gostovanje u Čavlama, kod momčadi NK Grobničan. Po izrazito teškom terenu na kojem je teško bilo vidjeti puno dobrog nogometa, bili smo bolji suparnik a na kraju najbitnije, u Kalovac putujemo sa punim plijenom i nova tri prvenstvena boda. Središnji događaj zbio se je u posljednjoj 45. minuti prvoga poluvremena, kada je na desnoj strani na Ivanu Krastanoviću napravljen prekršaj. Zvonko Pamić izveo je slobodan udarac, ubacio na pet petara, domaća obrana je nakratko “očistila”, lopta se odbila do Krstanovića koji je prizemnom loptom uposlio Petra Tankosića a ovaj je mirno gađao suprotni lijevi kut domaćeg vratara i lopta se odbila od vratnice u mrežu za vodstvo 0-1, što je na kraju bio i krajnji rezultat današnjeg susreta.

Sastav NK Karlovac 1919: 1 Antun Marković (V), 2 Mateo Barać, 4 Gabrijel Stepinac, 5 Lovro Stanić (od 87′ 16 Bruno Međimorec), 7 Ivor Ribar, ( Goran Paracki, 9 Ivan Krastanović, 10 Tin Zavalić, 11 Josip Budimir, 20 Zvonko Pamić (C) i 23 Petar Tankosić. Na klupi za pričuve još su bili: 12 Ivan Šteko (PV), 3 Gordan Bunoza, 13 Toni Kurečki, 15 Alan Antičić, 18 Luka Viduka, 19 Kristijan Kopljar, 21 Loran Rojnić i 24 Franko Blažević. Trener: Igor Pamić.

Izjava trenera Pamića nakon utakmice: “Specifična utakmica. Nikada moja momčad nije igrala na lošijem terenu i zato svaka čast i mojim igračima, ali i njihovim. Oni nisu do danas izgubili kod kuće, bili su agresivni, igrali dugim loptama, nogometa pravog baš nije bilo puno. Ali, iz ovakvih se utakmica pamte samo tri boda“.

Gooooolll !