Pressica uoči gostovanja i derbija na Kantridi sa Opatijom

Uoči gostovanja u Opatiji, u prostorijama kluba održana je pressica na kojoj su pred novinare izašli direktor kluba Krešimir Perković, trener Igor Pamić i igrač Ivan Matiazh.

Pred odlazak u Opatiju, u sklopu 27. kola SupserSport 2. Nogometne lige, u prostorijama klupa održana je pressica. Direktor kluba Krešimir Perković naglasio je kako smo svjedoci posljednjih dana događanjima i prozivanjima u medijima te traženja krivca negdje drugdje a ne u vlastitim redovima zbog poraza u Hrvacama. Bez obzira na provokacije, podmetanja i prozivanja od strane čelnih ljudi Opatije, znamo da nas čeka iznimno teško gostovanje, no vjeruje kako su dečki mentalno jaki, fokusirani su samo na utakmicu, te nam dodatno time daju motivaciju da na Kantridi pružimo dobru partiju i vratimo se u Karlovac sa tri boda. Mi im s ove strane jedino možemo poručiti da jedva čekamo utakmicu u petak, čestitamo na trenutnom plasmanu, ali se nadamo da ćemo ih uhvatiti, da ćemo se sportski i korektno ‘pofajtati’ s njima na terenu.

Trener Igor Pamić, očekuje vrlo tvrdu i borbenu utakmicu , no vjeruje u pobjedu, jer podjela bodova niti jednoj niti drugoj momčadi ne znači ništa. Želimo li a želimo, zadržati vrh prvenstvene ljestvice, na Kantridi idemo na pobjedu. Razlog za optimizam je činjenica da Karlovac igra najbolje kada je to najpotrebnije a i da sa momčadima iz vrha znamo igrati. Opatija ima odličnu momčad, nisu bezveze prvi. Imaju iskusnu momčad i iskusnog trenera, igraju na ekstra stadionu. Imaju karakter, koji su pokazali pogotovo pobjedom na Krku, tako da moramo biti oprezni i morat ćemo biti izuzetno dobri da bi utakmicu pobijedili. Znam da će biti fer utakmica, u to sam siguran, ovo su samo psihološke igre, ali nisu nas uznemirili, samo su nas motivirali Očekujem pobjedu, želimo pobjedu i pobijedit ćemo, naglasio je Pamić.

Igrač Ivan Matiazh , napadač u našim redovima, strijelac prvog pogotka u domaćoj pobjedi u prošlom kolu nad Belišćem, kazao je da jedva čekaju derbi. Čekali smo ovu utakmicu, ona je najbitnija za nas za sada. Spremni smo, razumijemo što ćemo morati napraviti za rezultat koji nam je potreban. Sve moramo ostaviti na terenu, svu snagu, srce i dušu. Atmosfera u svlačionici je uvijek top, svi jedva čekamo utakmicu.

Očekujemo također dobru posjetu i podršku naših navijača na Kantridi, tako da ona sportsta atmosfera sa tribina i ona “fajterska” na terenu, jamči da ovaj derbi opravda očekivanja, naravno nadamo se u našu korist.