Pressica uoči sutrašnjeg domaćeg dvoboja sa Krkom

Dan uoči susreta 19. kola SuperSport 2. Nogometne lige koji se na Čavleku igra sutra u petak s početkom u 18,00 sati, gdje nam u goste dolazi momčad Krka, pred novinare su izašli trener Igor Pamić i pouzdani mladi dvadesetogodišnji stoper Gabrijel Stepinac.

Igor Pamić: “Moramo krenuti odlučno od prve minute i pobijediti. Zadovoljan sam dosadašnjim bodovnim učinkom, ali ne i raspletom. Posljednju utakmicu izgubili smo definitivno od najlakšeg protivnika u prethodne tri utakmice i nikada u 23 godine karijere nije mi se dogodilo da je moja momčad povela pa primila tri pogotka. Ljestvica sugerira da smo protiv Krka favoriti, ali laganih protivnika nema. Konstatirati ću da smo mi osvojili šest bodova, a Krk pet. S time da smo mi jednu utakmicu izgubili, a Krk nije nijednu utakmicu izgubio. Kod mene to budi veliku mjeru opreza i upozoravam igrače da će biti jako teško, da se na to spremimo i da moramo biti na maksimumu ako želimo osvojiti tri boda. Mi smo bili dobri u ove tri utakmice, ali smo u određenim momentima pokazali tu površnost, koju si ne smijemo dozvoljavati. Nemamo mi što previše kukati. Ako mislimo biti netko i nešto, ako želimo biti Karlovac koji želi nešto predstavljati, onda nemamo što nego krenuti odlučno od prve minute i pobijediti utakmicu. I zato mi moramo biti predobri da bi dobili utakmicu”, zaključio je.

Pobjedi protiv četrnaestoplasiranog Krka nada se i mladi Gabrijel Stepinac. “Očekujem da dobro uđemo u utakmicu i pošto smo favoriti, kontroliramo utakmicu i na kraju pobijedimo. Atmosfera u momčadi je pozitivna i u redu je, nije nas poljuljao poraz u Pločama. Jesmo vodili, bili smo bolji prvo poluvrijeme, ali događaju se greške, golovi … To je bilo nama jedno teško gostovanje, tamo će rijetko tko pobijediti. Od prve minute dat ćemo sve od sebe da ovu utakmicu pobijedimo”