Kvalifikacijksi uzvrat protiv HNK Zadar

NK KARLOVAC 1919 – HNK ZADAR

U subotu 17. lipnja 2023. godine s početkom u 20:00 sati na stadionu “Branko Čavlović-Čavlek”, na rasporedu je uzvratna kvalifikacijska utakmica za popunu SuperSport 2. Nogometne lige u kojoj naši seniori dočekuju momčad HNK Zadar. Da podsjetimo, u prvoj kvalifikacijskoj utakmici, naši nogometaši zabilježili su pobjedu rezultatom 2:1.

Obzirom na veliki interes za dolazak na uzvratnu utakmnicu od strane navijača i simpatizera, donosimo nekoliko obavijesti kako bi svi zainteresirani posjetitelji na vrijeme došli do svojih mjesta na tribinama. Za utakmicu su otvorene sve tribine, dakle, istočna, južna i zapadna za domaće navijače, te sjeverna koja će biti rezervirana za goste. Tribina Istok (VIP Loža) te Press sektor namjenjeni su za goste i novinare sa akreditacijama. Za sve one koji još nisu a žele se opskrbiti na vrijeme sa ulaznicama, napomena da su iste u pretporodaji u Caffe baru Korner na stadionu, te u Olybet poslovnici u Senjskoj ulici. Na dan utakmice biti će otvorena tri prodajna mjesta kod ulaza na južnu tribinu (kod semafora) , gdje će biti otvorena dva ulaza za ulazak na tribine istok, zapad i jug. Prodaja ulaznica započinje u 18:30 sati kada se otvaraju i vrata ulaska na tribine stadiona. Parking kod Caffe bara Korner te parking unutar stadiona biti će rezerviran samo za goste sa akreditacijama te za igrače oba kluba kao i službene osobe. Za sve navijače biti će osiguran dovoljan broj parkirnig mjesta i to isključivo na prostoru ŠRC Korana. Regulaciju prometa kao i upute o mjestima za parkiranja gledatelja koji dolaze na utakmicu sa osobnima autima, vršiti će djelatnici PU Karlovac. Sa vanjskih strana tribina Istok i Zapad biti će štandovi sa ugostiteljskim sadržajima.

Pozivamo sve navijače da dođu na stadion na vrijeme, da budu kao i uvijek naš dvanaesti igrač uz fer i korektno navijanje. SVI NA ČAVLEKA U SUBOTU 17.06.2023. g. u 20:00 SATI !!!