Seniori krenuli s pripremama za drugi dio sezone

Seniori su danas započeli s pripremama za drugi dio sezone u SuperSport 2. nogometnoj ligi. Trener Igor Pamić održao je prozivku, srdačno se pozdravio sa svim igračima te održao sastanak. Do 27. siječnja će trenirati u Karlovcu, a 25. siječnja odigrat će prvu pripremnu utakmicu protiv “Vukovara”. Nakon toga, odlaze u Medulin na pripreme koje će trajati do 6. veljače, uključujući i sudjelovanje na turniru “Medulin kup”. Prema trenutnom rasporedu trenera Pamića, čekaju ih četiri do pet utakmica u devet dana. Za 10. veljače još traže protivnika, a za generalku 17. veljače igraju protiv juniora “Dinama” iz Zagreba.

Na početku smo se osvrnuli na promjene u momčadi, kako dolazne tako i odlazne, za drugi dio sezone. Pet igrača je napustilo momčad, među njima su Mateo Ostović, Eric Tsutida Vanzela, Haoran Li, Ante Knezović (prešao u “Bistru”) i dugogodišnji član našeg kluba Ivor Ribar, koji je sada igrač zagrebačke “Lokomotive”. S druge strane, pojačanja za ovu sezonu trenutno čine tri nova igrača: Mateo Barać iz “Hrvaca”, Antun Marković iz “Slaven Belupa” i Kristijan Kopljar iz “Sesveta”.

Službeni početak drugog dijela SuperSport Druge nogometne lige zakazan je za 23. i 24. veljače s odigravanjem 16. kola. Naši dečki će imati prvu gostujuću utakmicu u Ždralovima protiv momčadi “Mladosti Ždralovi”.

Svim igračima i treneru želimo sretan početak priprema!

Foto: Radio Mrežnica i Karlovački