Bruno Furač novi predsjednik kluba

Na sinoć održanoj izvanrednoj Izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog kluba Karlovac 1919, jednoglasnom odlukom skupštinara, za novog predsjednika našeg kluba izabran je Bruno Furač. Bruno je poznato ime ne samo u karlovačkom nogometu nego i šire. Uz nogometnu karijeru istaknuti je sportski djelatnik koji doprinosi razvoju Županijskog nogometa, trenutno obavlja dužnosti Disciplinskog suca u Nogometnom savezu Karlovačke županije te je delegat na SuperSport 1. Nogometnoj ligi. Svoju bogatu karijeru nastavlja kao Predsjednik našeg največeg kluba u Županiji. U svojem nastupnom govoru, naglasio je kako uz pomoć Izvršnog odbora, svih struktura u klubu, grada i Županije, očekuje plasman seniorske momčadi u viši rang natjecanja SuperSport 1. NL , omladinski pogon poglavito pionirski, kadetski i juniorski podići na viši nivo a da bi se sve to provelo treba osigrati i stabine financije.

Na Skupštini jednoglasno je podržan prijedlog predsjedavajućeg radnog predsjedništva da se Izvršni odbor “pojača” za dva nova člana, tako da sada broji ukupno 11 članova. Novi Izvršni odbor sada djeluje u sastavu: Bruno Furač (predsjednik kluba), Josip Ribar i Perica Vucelić (dopredsjednici kluba), te članovi: Tomislav Kuzman, Oliver Joha, Dragan Turić, Ivan Čavlović, Krešimir Perković, Branko Mandić, Nikola Šprajcer a kao jedanaesti član IO biti će imenovan od strane sponzora kluba, tvrtke AB-gradnja.

Skupština kluba dopunjena je za novih 20 članova od kojih su 5 članova iz pravnih razloga razriješeni dužnosti, te sada broji ukupno 37 članova.

Sjednicu su uveličali svojom nazočnošču uvaženi gosti, gradonačelnik grada Karlovca g. Damir Mandić, izaslanik prdsejednika Hrvatskog nogometnog saveza g. Boris Durlen, pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije gđa Marija Šćulac, tajnica Karlovačke športske zajednice gđa Marijeta Čelić te član Skupštine kluba a ujedno i Predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije g. Neven Šprajcer, predstavnici klubova sa područja NSKŽ, igrači kluba, mediji i drugi uvaženi gosti.