Seniori odradili službenu prozivku – danas prvi trening

Seniori su u jesenskom dijelu 3. NL Centar s 12 pobjeda, 3 neriješena susreta, 1 porazom i 39 bodova izborili titulu prvaka, a jučer su krenuli u nove izazove. Još prošlog tjedna igrači su počeli s trčanjem dok su se jučer službeno i okupili. Trener Igor Pamić bio je odsutan zbog bolesti.

– Krenuli smo sa stabilizacijom i snagom, tj. kondicijom. Ambicije su kao i na početku sezone, naravno, da budemo prvi i da se plasiramo u ligu više. Mislim da smo na dobrom putu. Ekipa je super. Baš smo kao obitelj i svi smo si međusobno dobri tako da mislim da bi to sve trebalo dobro završiti, rekao je Ivor Ribar, igrač NK Karlovac 1919.

U 18. kolu koje je na rasporedu 25.02. seniori odlaze u goste kod Maksimira koji je trenutno treći na tablici s 36 boda. Plavo – bijeli na domaćem terenu u 1. su kolu pobijedli Maksimir rezultatom 3:0, a evo što Ribar očekuje od gostujućeg susreta.

– Naravno, očekuje se samo pobjeda protiv bilo koga da igramo. Nadam se da će to tako i biti. Tamo će biti teže jer je ondje umjetna trava na što nismo naučeni ali trebalo bi to sve biti dobro. Trenutno nemamo ozljeđenih igrača. Jedino se Paracki žalio na list, ali mislim da nije ništa strašno, dodaje Ribar.

Ipak, prije samog početka prvenstva Karlovac 1919 odigrat će pripremne utakmice koje su ujedno i prijateljske.

– Prošli tjedan smo startali što su dečki odradili sami za sebe po planu kojeg smo im sastavili. Danas nećemo trenirati ali smo odradili službenu prozivku. Sutra će biti prvi trening. Plan je biti što bolji. Ponoviti polusezonu u najboljem mogućem smislu. Pokušat ćemo zadržati kadar kojeg imamo. Naravno, želja je da nešto uspijemo popraviti s pojačanjima što nije prioritetno ali uvijek dobro dođe. Što se tiče priprema, imamo dogovorene 3 utakmice – Dragovoljac 1.2., Segesta 8.2. i Rudeš je 11.2. Još ćemo probati ubaciti dvije utakmice za siječanj. Ovisno o vremenu, dogovorit ćemo gdje će se odigrati utakmice ali većinom bi se sve odigrale kod nas, rekao je Nikola Šprajcer, službeni predstavnik kluba.

Šprajcer navodi da su dečki korektni prema klubu i da je klub zatvorio sve obaveze prema njima. Slaže se s igračem Ribarom da je Karlovac 1919 jedna velika obitelj i da se osjeća ta sinergija između osoblja, trenera, igrača i navijača.