Sve selekcije mladeži, pioniri, kadeti i juniori uspješni u natjecanju HNK mladeži Središta Zagreb

Tijekom tjedna odigrane su utakmice Hrvatskog nogometnog kupa mladeži Središta Zagreb a sve naše selekcije koje su ove godine izborile plasman u završnicu na razini Nogometnog saveza Karlovačke županije, uspješno su odradile prve prepreke i u nastavku ovog natjecanja, sada i na razini više Središta Zagreb.

PIONIRI 1/8 finala: NK KARLOVAC 1919 – NK INKER Zaprešić 1-1 (PEN 5-4)

Pioniri trenera Antonia Magdića su se u pretkolu ili u 1/8 finala sastali sa vršnjacima NK Inker iz Zaprešića te su u neizvjesnoj utakmici nakon što su gubili od 44′ 0-1 ipak došli do poravnanja autogolom gostujućeg igrača Ivana Horvata u 70′ minuti igre i time izborili raspucavanje jedanaesteraca. Na kraju su bili uspješniji te ukupnim rezultatom 5-4 plasirali su se u 1/4 finale u kojem će se 21.11. na domaćem terenu od 14:00 sati sastati sa vršnjacima HNK Segeste iz Siska. Uspješni u raspucavanju sa 11 metara redom su bili: Mateo Pečaver, Fran Plevel, Julijan Tufeković, Luka Brebrić i Teo Halar.

KADETI 1/4 finale: NK KARLOVAC 1919 – NK PREGRADA 10-1 (6-1)

Kadeti trenera Rajka Janjanina izravno su se plasirali u 1/4 finale natjecanja za Hrvatski nogometni kup mladeži Središta Zagreb u kojem su se na Čavlekovom stadionu sastali sa vršnjacima NK Pregrade. Već nakon prvog poluvremena (6-1) pogodcima: Ivana Karapandže u 6′ i 11′, Davida Vrbanića u 27′ i Doriana Jurinića u 41′ i 44′ i Borna Cindrić u 45′, dalo se naslutiti da će to biti jednosmjerna utakmica. Do kraja susreta u drugom poluvremenu u strijelce su se još upisali: ponovno Dorian Jurinić u 47′ i 88′, David Vrbanić u 60′ te Ivan Tuškan u 70′, za krajnji rezultat 10-1.

JUNIORI 1/4 finale: HNK SEGESTA Sisak – NK KARLOVAC 1919 1-2 (1-0)

Juniori trenera Matije Štefančića imali su možda i najteži ispit u 1/4 finalu ovoga natjecanja, gostovanjem u Sisku gdje su se sastali sa juniorima HNK Segeste. Nakon prvog poluvremena na odmor se otišlo minimalnim vodstvom domaćina (1-0), koji su uspjeli zatresti našu mrežu u posljednjoj minuti prvog dijela igre. Desetak minuta nastavka igre donio je radost u našim redovima kada je Romeo Štefanac u 55‘ poravnao na 1-1. Sedam minuta prije posljednjeg sučevog zvižuka, osigurali smo prolaz u 1/2 finale kada je precizan ponovo danas ali ovaj puta sa bijele točke bio Romeo štefanac u 83‘ za krajnji rezultat 1-2.